fredag 16 oktober 2009

go morgon....

eller nja kanske inte, klockan är bara halv 7...
Nora har kommit in i en dålig typ rutin, hon vaknar kl halv 6. Men som tur väl är så tar pappa hand om henne första timmen typ. Hjalle ropade vid ca kl 6, men han kanske kunde ha somnat om, men jag tog upp han så han ligger på babygymmet och vädrar.

I måndags var det babysim som vanligt och Hjalle har börjat med torpeddyk, låter läskigt men han trivs. Första dyket går till så att man håller han mot sig och säger -Nu dyker vi Hjalle 1 2 3 och sen blåser vi i hans ansikte tills han kommer under vattnet för att han ska hålla andan. Vi bara för han neråt och under vattnet och sen upp igen.
Torped dyk: Vi håller han ifrån oss, men lite emot oss för att förbereda han och sen för vi han under vattnet mot den andra som tar emot direkt och tar upp han. På måndag ska vi ta kort både uppe ifrån land och under vattnet.

I tisdags var Nora på dagis på fm och under typ hela dagen förutom vid mat och blöjbyte var jag ute å grundmålade lekstugan, så nu är den grundmålad. Skönt att tillslut fått de gjort innan snön kommer.

I onsdags var det babykyrkis, trevligt som vanligt och denna gången pysslade vi lite oxå. Vi målade ramar och en liten platta som vi på onsdag ska göra handavtryck på.

Gårdagen var Nora på dagis igen på fm och kollade på "bio" i lekhallen. Hjalle å jag tog det lugnt.
Inte hänt så jätte mycket, Hjalle tränar och bara växer, Nora trotsar, gosar med Hjalle och leker.
I em ska vi ut till Bredalycke, för att få lite å göra och sällskap. Gubben ska sitta vid dumburken hela helgen på lan här i Lindås.
Jaha nu har jag uppdaterat lite här... Nu ska jag surfa runt lite.
Ha en bra helg!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar