fredag 7 augusti 2009

10 År i dag, herregud vad tiden går....

I går var vi på Ikea och babyproffsen, sen skulle vi egentligen åka till öland och bada, men det blev långasjö. En trött å sur Nora och Hjalle orkade inte sitta i bilbarnstolen längre... Men de blev en trevlig dag iaf, så nu har Nora fått upp hyllor och ett sängbord. Hjalle har fått upp måne och stjärn lampor och nytt spjälskydd och nytt påslakanset.

Och ja 10 år i dag, hmm vad har dom tagit vägen. Men vi har ju haft 2 lgh och sen detta huset och fått 2 trollungar, så inte så konstigt för Nora är ju faktiskt 3år i år oxå. Ikväll blir det god mat och farmor ska gosa Hjalle, Nora får vara hemma och hoppas på att hon vill sova vid typ 19. Det blir iaf skönt och slippa springa med Hjalle, och farmor och farfar får lite bebisgos.

Farmor & Farfar: Tack för att Hjalle får komma till er!!

Natten till igår sov Hjalle för första ggr i sitt nya rum, iaf första omgången på 3 timmar. Och i natt sov han hela natten i sitt rum och pappa gav han natt mat vid ca 2-3. Så jag fick sova ca 6timmar i sträck, jätte skönt. Han verkar trivas bra i rummet och i spjälsängen.
Uppdatering av Noras och Hjalles rum kommer nästa inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar