fredag 3 juli 2009

ojoj redan juli...

Guuud vad jag tröttnat på denna värmen.. Varmt överallt och Hjalmar är varm och vill ha mat och då blir man ännu varmare av att ha honom i famnen...

Men nu har de juh åskat en hel del, men varit varmt i dag iaf och mer åska...

Inte hänt så mycket annars, varit i kalmar på kontroll och allt såg bra ut, min kära mor följde med och vi var på ikea och åt och hittade lite smått och gott. Och Hjalmar har varit på första läkarkontrollen, allt var bra och han hade gått upp ännu 200g typ. Vår snurriga "barnmorska tant" hade skrivit att han föddes den 13/6, jaja ett gott skratt förlänger livet.


Jag har fått tips att testa lite mjölkersättning för att få Hjalmar redigt mätt. Vi testade tredje gången i dag och han tog den och åt, jätte skönt att veta att han tar flaskan. Får se om hans mage tycker om de bara, annars får vi testa en annan sort. Nora ville gärna hjälpa till med flaskan, men hon är lite för liten för de tyvärr. Men hon var med på ett hörn iaf.

I morgon är de fullt upp. Första kommer mormor och morfar och vi ska hämta en lekstuga och kanske få upp den oxå. Sen kommer Stina, Teddy och Bastian för att Teddy ska lägga in matta i gästrum/lekrum och på altanen, så då får Nora nån att leka med.

Förresten i förgår på dagis hade Nora bajsat på pottan och dagisfröken sa att hon blir nog torr snart. Så i dag har hon varit utan blöja hela dagen och 2 olyckor har det blivit, stor flicka.

Nehe nu ska vi äta hamburgertallrik.
Ha de gut i värmen...

2 kommentarer:

  1. Ja vår sessa börjar bli stor nu. Hon är så duktig så. Tänk bara på att ju mer ersättning du ger, desto mindre mjölk producerar du själv för då vill han inte ammas så ofta. Hoppas det går smidigt med mattinläggningen och att Nora o Bastian har roligt i morgon. Kram!

    SvaraRadera
  2. Vilka duktiga barn du har :) Har missat en del blogginlägg ser jag nu, så ska läsa ikapp :)

    SvaraRadera